Mogen we u in de toekomst nog mailen?

Beste lezer,

Al vele jaren bouwt Cipal Schaubroeck aan de overheden van de toekomst. Onze diepgaande kennis van de overheidssector, gekoppeld aan krachtige en efficiënte IT- en HR-diensten, maakt het verschil voor onze klanten.

Om in orde te zijn met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG of GDPR), en indien u in de toekomst Cipal Schaubroeck-nieuws met interessante inhoud over evoluties op het vlak van overheids-ICT en informatie over onze projecten, evenementen, infodagen en/of opleidingen wil blijven ontvangen, kan u hieronder uw contactgegevens nakijken en/of invoeren. En vergeet daarbij niet het vakje 'Ik wil Cipal Schaubroeck nieuws ontvangen' aan te vinken. 

Hierdoor geeft u expliciet toestemming om uw gegevens op te nemen in ons adressenbestand dat exclusief door ons gebruikt wordt om u op de hoogte te houden van de geselecteerde informatie. Uw informatie wordt niet aan derden meegedeeld. Via de 'afmelden'-knop op onze nieuwsberichten kan u zich steeds uitschrijven (OPT-OUT).

Lees ook onze Privacyverklaring op onze website.

Wij houden graag contact met u. Via uw inschrijving kunnen wij u immers de meest relevante informatie toesturen die u kan inspireren om - samen met ons - uw bestuur of organisatie verder op de weg naar de toekomst te zetten.  

Alvast bedankt voor uw interesse!

Cipal Schaubroeck nv


* Geeft een verplicht veld aan